Οι χρυσοί κανόνες για μια τέλεια επιδερμίδα.

Σίγουρα όλοι θα ήθελαν να έχουν άψογο δέρμα… Άραγε αυτό είναι κάτι ακατόρθωτο;

Η τέλεια επιδερμίδα που πάντα επιθυμούσατε μπορεί να πάψει να είναι όνειρο και να γίνει πραγματικότητα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε κάποια μικρά μυστικά ομορφιάς και το δέρμα σας θα αποκτήσει μεμιάς τη λάμψη που του αξίζει!

Καθαρισμός

Do: Βεβαιωθείτε ότι πάντα (πάντα!!!) αφαιρείτε το μακιγιάζ πριν πέσετε για ύπνο. Το δέρμα σας χρειάζεται να αναπνέει τη νύχτα και το μακιγιάζ το εμποδίζει, καθώς φράζει τους πόρους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κηλίδες και σπυράκια. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό προσώπου που να μην ερεθίζει την επιδερμίδα. Δοκιμάστε το Inalia Micellar Cleansing Water το οποίο αποτελεί μια καινοτόμα και αποτελεσματική σύνθεση, καθώς περιέχει νερό βασιλικού. Οι καταπραϋντικές, αντιμικροβιακές και αναζωογονητικές ιδιότητες του βασιλικού που περιέχει το καθαριστικό προσώπου Inalia Micellar Cleansing Water το καθιστούν ιδανικό καθαριστικό για το λιπαρό ή ευαίσθητο δέρμα, ακόμη και για το δέρμα με τάση ακμής. Απαλό, αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό, το καθαριστικό προσώπου Inalia καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα από τους ρύπους και απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ χωρίς να την ξηραίνει. Τα εκχυλίσματα από φλαμουριά και χαρούπι μαζί με την προβιταμίνη Β5 ενυδατώνουν και χαρίζουν μια φυσική αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης.

Don’t: Ξεχάστε τη συχνή απολέπιση. Μία ή δύο φορές την εβδομάδα απολεπίστε την επιδερμίδα σας για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα και να δώσετε λάμψη στο δέρμα σας. Αν δεν έχετε απολεπιστική κρέμα μπορείτε να φτιάξετε  Αναμειγνύετε μια πάστα καρυδιού σε σκόνη με γιαούρτι και εφαρμόστε στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Τα αντιοξειδωτικά που περιέχουν τα καρύδια καθαρίζουν αποτελεσματικά το δέρμα και ενισχύουν τη λάμψη του.

Ήλιος & Δέρμα

Do: Εφαρμόστε αντηλιακό με δείκτη προστασίας από 30 βαθμούς και πάνω το οποίο θα πρέπει να εφαρμόζετε συχνά. Είναι γνωστό ότι η έκθεση της επιδερμίδας στην ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει φωτογήρανση. Επιλέξτε την καινοτόμα αντηλιακή σειρά Inalia με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη D και εκχύλισμα φύλλων ελιάς με αντιοξειδωτική δράση. Τα αντηλιακά προϊόντα Inalia συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου, την άμεση ενίσχυση της ελαστικότητας και την προστασία στα σημάδια της φωτογήρανσης.

Don’t: Μην παραλείπετε το αντηλιακό ακόμα και τις μέρες που δεν έχει ήλιο. Κυρίως, αν βρίσκεστε σε τοποθεσίες με αντανακλαστικές επιφάνειες, όπως είναι τα μέρη με χιόνι, άμμο ή θάλασσα.

Είμαστε ό,τι τρώμε

Do: Καλό είναι να δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο τι τρώτε. Προτιμήστε φρέσκα φρούτα και τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες και βιταμίνες. Μια διατροφή πλούσια σε βιταμίνη C και χαμηλή σε ποσότητες ζάχαρης συμβάλλει στην ενίσχυση της λάμψης του δέρματος. Μία δίαιτα χαμηλή σε σάκχαρα η οποία μπορεί να διατηρήσει τα επίπεδα ινσουλίνης χαμηλά, επιτρέποντας στα κύτταρα να διατηρήσουν μια υγιή ισορροπία. Επιπλέον, μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό!

Don’t: Αποφύγετε τα τηγανητά και τις πικάντικες τροφές ή αυτές που περιέχουν πολύ αλάτι. Επίσης, περιορίστε το αλκοόλ και το κάπνισμα.

Ιδρώστε

Do: Φροντίστε να ασκείστε τακτικά. Το τρέξιμο, η γιόγκα και η αερόβια άσκηση θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος. Μάλιστα, μετά την άσκηση το πρόσωπό σας θα είναι πιο λαμπερό.

Don’t: Αποφύγετε να «φορτώνετε» με διάφορα προϊόντα το δέρμα σας πριν την άσκηση. Αφήστε το καθαρό εφαρμόζοντας μόνο μια τονωτική λοσιόν για να περιορίσετε τη λιπαρότητα. Κάντε απολέπιση μετά την άσκηση και εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα. Δοκιμάστε την αναζωογονητική κρέμα ημέρας Regenerating & Hydrating Day Cream της Inalia. Πρόκειται για μια απαλή αναζωογονητική κρέμα ημέρας  που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και διαρκεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Το σύμπλοκο Rejuvial Vitamins ΤΜ με τις προηγμένες μορφές των βιταμινών D3, E και C μαζί με οσμολύτες και αμινοξέα προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό. Τα εκχυλίσματα φραγκόσυκου και κίστου ενυδατώνουν, αναζωογονούν και ενισχύουν τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Με την αναζωογονητική κρέμα ημέρας Inalia η επιδερμίδα αποκτά μοναδική ενυδάτωση και λάμψη.

Όνειρα γλυκά…

8 ωρών ιδανικά!

Do: Προσπαθήστε να κοιμηθείτε τουλάχιστον 8 ώρες κάθε βράδυ. Να θυμάστε πως αν δεν ξεκουράζεστε εσείς, δεν ξεκουράζεται και το δέρμα σας. Εφαρμόστε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα μέλι στο πρόσωπό σας που καταπραΰνει και ενυδατώνει φυσικά το δέρμα σας.

Don’t: Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε και να ενυδατώνετε βαθιά την επιδερμίδα σας πριν πάτε για ύπνο. Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα χρησιμοποιήστε ήπια καθαριστικά προσώπου που δεν περιέχουν αλκοόλ και αποφύγετε το ζεστό νερό, καθώς στεγνώνει υπερβολικά το δέρμα. Στη συνέχεια εφαρμόστε μια πλούσια ενυδατική κρέμα. Δοκιμάστε την αντιρυτιδική κρέμα Vitamin–Rich Revitalizing Night Cream της Inalia. Πρόκειται για μια αντιρυτιδική κρέμα νύχτας με βελούδινη υφή, ειδικά σχεδιασμένη για να δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, την περίοδο που το δέρμα φυσιολογικά αναδομείται, βοηθώντας στην επανόρθωση των ρυτίδων και της ελαστικότητας.

Υγιεινές συνήθειες

Do: Αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας και προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος όσο το δυνατόν περισσότερο. Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως όταν αγχώνεστε βγάζετε σπυράκια. Αυτό συμβαίνει γιατί το άγχος προκαλεί την αύξηση της κορτιζόλης στο σώμα με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο λιπαρό. Μπορείτε να εξασκηθείτε σε διάφορες τεχνικές διαχείρισης άγχους, όπως είναι η γιόγκα και ο διαλογισμός.

Don’t: Μην παραμελείτε τους μύες της γνάθου και του προσώπου σας. Αφιερώστε 5 λεπτά την ημέρα για να εκτελέσετε μερικές ασκήσεις προσώπου.

Πιστεύετε ότι αν ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα θα έχετε ολοκληρώσει μια τέλεια εμφάνιση; Μάλλον όχι, γιατί κάτι λείπει…

Το χαμόγελό σας! Ενώ ξοδεύουμε αρκετό χρόνο, χρήμα και ενέργεια για να περιποιηθούμε την εμφάνισή μας, ξεχνάμε το πιο βασικό· να εκφράζουμε την εσωτερική μας χαρά. «Το χαμόγελο συσφίγγει τους μύες κι έτσι βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του προσώπου με αποτέλεσμα να σας κάνει να φαίνεστε μέχρι και 10 χρόνια νεότεροι!», σύμφωνα με τον Dr Vasad Lad.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency