To Livy συμμετέχει στον 1ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2019

Το Livy το ηλεκτρονικό φαρμακείο που προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στις αγορές προϊόντων υγείας, διατροφής και ευεξίας παράλληλα με έγκυρη, αξιόπιστη, επιστημονική ενημέρωση και λύσεις σε θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, συμμετέχει στον 1ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας 2019 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Το δρομικό αυτό γεγονός τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Καλλιθέας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ε.Ο.Τ και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ενώ όλες οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την AIMS και την IAAF.

Στις αγωνιστικές διαδρομές εκτός των 21,1km έρχονται να προστεθούν τα 5km και το 1km για παιδιά και η σκυταλοδρομία 2Χ10,5 km, καθώς επίσης πολιτιστικές εκδηλώσεις και σεμινάρια στους ανοιχτούς χώρους του πάρκου ΚΠΙΣΝ για τον αθλητισμό και την ευζωία.

Εξάλλου ο περιβάλλον χώρος του ΚΠΙΣΝ αλλά και η πλατεία νερού με την Εσπλανάδα της Καλλιθέας αποτελούν την ιδανική διαδρομή για τα 21.100 μέτρα του Ημιμαραθωνίου δρόμου, καθώς επίσης και για τη διαδρομή των 5km.

Η ομάδα του Livy  θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων για να ενημερώσει αναλυτικά, να προσφέρει αλλά και να προτείνει, μέσα από μία μεγάλη γκάμα, εξειδικευμένα συμπληρώματα και διατροφικές επιλογές που ανταποκρίνονται  στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού.

 Για το Livy o 1ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας έρχεται να ενταχθεί στη γενική στρατηγική  και επιλογή του ηλεκτρονικού φαρμακείου να υποστηρίξει ενεργά δραστηριότητες της τοπικής κοινότητας που απηχούν στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, όπως ο αθλητισμός και έχουν παράλληλα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης, «ΕΛΙΖΑ», κατά της κακοποίησης του παιδιού.

Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας αποτελεί μία θαυμάσια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, να μυηθούμε στον υπέροχο κόσμο του δρομικού κινήματος, να προσφέρουμε στον εαυτό μας μία μοναδική εμπειρία, να αγαπήσουμε τον αθλητισμό, να εντάξουμε την άσκηση στη ζωή μας και να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση.

 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency