Φροντίστε τα χέρια σας που φροντίζουν τα πάντα.

Ο κορονοϊός  είναι κάτι που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε στην καθημερινότητά μας. Κι εκτός από τις περιορισμένες μετακινήσεις, τους κανόνες ασφάλειας, η τήρηση των κανόνων υγιεινής και πιο συγκεκριμένα, το καλό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και το αντισηπτικό gel επιβάλλονται. Το ίδιο και η ψυχραιμία!

Κι αν όλα αυτά τα έχεις εμπεδώσει και τα εφαρμόζεις ήδη στη πράξη, τότε σίγουρα ένα από τα θέματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις τώρα είναι αφυδατωμένη επιδερμίδα στα χέρια σου. Βλέπεις, η σχεδόν μηχανική κίνηση του να βάζεις γενναιόδωρες ποσότητες αντισηπτικού στα χέρια σου και η συχνή χρήση του μέσα στην ημέρα αφαιρούν τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας, επηρεάζουν το pH του δέρματος, με αποτέλεσμα να προκαλείται επιπλέον ξηρότητα και ερεθισμός στην επιδερμίδα. Τα χέρια «σκάνε», η επιδερμίδα ερεθίζεται και γίνεται τραχιά.

Αυτό λοιπόν, που δεν πρέπει να παραλείπεις είναι η επόμενη κίνηση. Η κίνηση- ματ με την ενυδατική κρέμα χεριών, στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης φροντίδας των χεριών σου. Παρακάτω θα βρεις τις προτάσεις του Livy για τις ιδανικές κρέμες χεριών, αυτές που θα ενυδατώσουν βαθιά την επιδερμίδα σου και θα την προστατεύσουν από την αφυδάτωση από όπου κι αν προέρχεται- εν προκειμένω, από τα αντισηπτικά.

  • Apivita Hand Cream Κρέμα Χεριών Εντατικής Ενυδάτωσης με Υαλουρονικό Οξύ και Μέλι. Ενυδατική κρέμα εντατικής ενυδάτωσης που διατηρεί τη φυσική υγρασία των χεριών, ενώ ταυτόχρονα θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα.
    Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα:
    -Ενυδατώνει χάρη στο ενυδατικό σύμπλοκο με υαλουρονικό οξύ, το βιολογικό χυμό Aloe Vera, το βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο και την πανθενόλη
    -Προστατεύει το δέρμα και βοηθά στην πρόληψη ερεθισμών με βιολογικό κερί μέλισσας και βούτυρο καριτέ
    -Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία με το πατενταρισμένο έγχυμα από το συνδυασμό 3 ειδών βιολογικό τσάι του βουνού και πρόπολης
    -Αφήνει τα χέρια απαλά και βελούδινα χάρη στο θυμαρίσιο μέλι, λάδι αβοκάντο και αιθέριο έλαιο πορτοκάλι
    -Έχει πλούσια υφή που απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας
    -Το νερό έχει αντικατασταθεί από ένα έγχυμα Ελληνικού βιολογικού τσαγιού του βουνού με αντιοξειδωτική δράση.
  • Frezyderm Spot End Hand Cream Spf15 50Ml: Η μοναδική της σύνθεση προλαμβάνει τις δυσχρωμίες, ενυδατώνει και βελτιώνει την ελαστικότητα των χεριών. Αντιμετωπίζει κηλίδες γήρανσης, κηλίδες από τον ήλιο και κηλίδες από τη χρήση φαρμάκων. Δερματολογικά ελεγμένη.
    Κατάλληλο για:
    - Πρόληψη δυσχρωμιών οποιασδήποτε αιτιολογίας
    - Μελαγχρωματικές κηλίδες (age spots)
    - Μελαγχρώσεις από φλεγμονές, ουλές, φάρμακα, καλλυντικά, αρώματα
  • Cerave Reparative Hand Cream: Κρέμα χεριών ιδανική για πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού. Σύνθεση εμπλουτισμένη με κεραμίδια και υαλουρονικό οξύ. Χωρίς άρωμα, κατάλληλη και για ευαίσθητο δέρμα.

 

 

 

 

 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency