Το πιο σημαντικό μυστικό για να αποφύγεις τα κρυολογήματα

Μπορεί να καταφέρεις να αποφύγεις ένα κρύωμα φορώντας ζεστά ρούχα, αλλά στο τέλος ένας ιός μάλλον θα βρει το δρόμο για το σώμα σου και θα αρρωστήσεις. 


Υπάρχουν τόσοι ιοί που έχουν εξελιχθεί ώστε να προκαλούν κρυολογήματα, ίσως 200 ή περισσότεροι και είναι δύσκολο να καταλάβεις πώς θα τους αντιμετωπίσεις. Συνήθως μεταδίδονται από το ένα άτομο στο άλλο μέσω μικρών σταγονιδίων που κυκλοφορούν στον αέρα από ένα φτέρνισμα ή έναν βήχα, ή από βλέννες που παραμένουν στα χέρια και σε επιφάνειες.

Πώς λοιπόν θα καταφέρεις να προστατευθείς;

Το πιο σημαντικό για να μειώσεις τον κίνδυνο να κολλήσεις είναι να πλένεις σχολαστικά τα χέρια σου.

Μήπως, όμως, είναι καλό να κρυολογείς συχνά;

Μπορεί να σου ακουστεί τρελό, αλλά τα κρυολογήματα είναι που κάνουν πιο ισχυρό το ανοσοποιητικό σου σύστημα, καθώς είναι αυτά που το κάνουν να δείξει τις ικανότητές του. Σε περιβάλλοντα που δεν περιέχουν μικρόβια, το ανοσοποιητικό σύστημα δεν λειτουργεί σωστά: χρειάζεται τα μικρόβια για να παραμείνει σε φόρμα!

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency