Λευκά δόντια χωρίς προσθήκη φίλτρων στις φωτογραφίες.

Αν μέχρι τώρα μας τύφλωνε η μαγεία των social media, τώρα μας «τυφλώνει» και κάτι ακόμη: τα κατάλευκα, αστραφτερά χαμόγελα που ποστάρονται κάθε κλάσμα δευτερολέπτου σε κάθε προφίλ, ακολουθώντας τη μόδα της εποχής και που τραβούν το βλέμμα ίσως και τον θαυμασμό μας.

Μου αρέσει να αρέσω

Όλοι θέλουμε να δείχνουμε όμορφοι και περιποιημένοι στις φωτογραφίες μας. Και αν σκεφτούμε ότι στις πόζες όπου είμαστε χαμογελαστοί -δηλαδή σχεδόν σε όλες- τα δόντια μας είναι το πρώτο που παρατηρεί κανείς, τότε καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να μην εμφανιστούμε σε selfie με κιτρινισμένη οδοντοστοιχία. Και κάπως έτσι, πατώντας στη φυσιολογική και λογική ως ένα βαθμό ματαιοδοξία μας, τα social media εφηύραν τα φίλτρα λεύκανσης για να βελτιώσουν το προφίλ μας κατακόρυφα, να αυξήσουν τα like μας βροχή και να μας στέψουν βασιλιάδες του ψηφιακού smiling. Όπερ και εγένετο. Η εικόνα μας αναβαθμίστηκε άψογα, οι μικρές μας ατέλειες καμουφλαρίστηκαν υπέροχα και το υγιές μας χαμόγελό κορνίζαρε τέλεια το χαμογελαστό πρόσωπό μας. Ώσπου μια μέρα, η μπάρα λεύκανσης έφτασε το 100% και μαζί με το μέτρο χάθηκε και η φυσικότητα.

Το λευκότερο του λευκού κάνει τα πράγματα σκούρα

Ένας ή δύο τόνοι πιο λευκά δόντια κάνουν τη εικόνα μας όμορφη με έναν ρεαλιστικό τρόπο. Κι αυτό, την κάνει ακόμα ομορφότερη. Όταν όμως στην προσπάθειά μας να εντυπωσιάσουμε, πιάνουμε τα άκρα, δημιουργώντας μία εξωπραγματικά λευκή οδοντοστοιχία, τότε το αποτέλεσμα φωνάζει «ψεύτικο» από μακριά και σίγουρα δεν κολακεύει κανέναν: ούτε εμάς που παραμορφώνουμε το χαμόγελό μας και αδικούμε τη φύση που μας προίκισε με μία φυσιολογική, ανθρώπινη οδοντοστοιχία ούτε την ψηφιακή τεχνολογία που φτιάχτηκε για να «καλυτερέψει» και όχι για να «καταστρέψει». Και όχι μόνο, αυτό αλλά κάνοντας τους φίλους ή ακολούθους μας να πιστέψουν πως το αφύσικα λαμπερό χαμόγελο της φωτογραφίας είναι αληθινό, κινδυνεύουμε να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα όταν συναντηθούμε μαζί τους τετ α τετ και ανακαλύψουν την απάτη μας. Και φυσικά, μία τέτοια αίσθηση απόρριψης μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε ακόμα πιο άσχημα απ’ ό,τι νιώθαμε για τον κιτρινισμένο κυνόδοντα. Ποια είναι η λύση λοιπόν ώστε να μη χρειαστεί να απαρνηθούμε τα αγαπημένα μας φίλτρα επεξεργασίας αλλά να γλιτώσουμε και το comment «λάμπεις και στο σκοτάδι;» κάτω από την επίμαχη φωτογραφία;

Και ασπροπρόσωποι και ασπρόδοντοι

Η κοινή λογική έρχεται να δώσει τη λύση και στο θέμα της σοσιαλμιντιακής υπερ-λεύκανσης. Επιλέγοντας στη σκάλα διαβάθμισης του φίλτρου λεύκανσης, μία κλίμακα κοντινή στο φυσικό χρώμα του σμάλτου των δοντιών σας, είναι σίγουρο πως θα έχετε ένα τέλειο ρετούς με φυσικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, υπάρχει και η πιο απλή, προφανής επιλογή: αντί να ταλαιπωρείστε με το να αυξομειώνετε μπάρες λεύκανσης και να ανησυχείτε κάθε φορά μην τυχόν το παρακάνατε, γιατί δεν φροντίζετε να έχετε λευκά δόντια στην πραγματικότητα; Και μάλιστα όχι με χρονοβόρες συνεδρίες και σύνθετα εξαρτήματα αλλά πανεύκολα και γρήγορα με μία απλή οδοντόπαστα. Όχι και τόσο απλή βέβαια, αν σκεφτείτε ότι η Whitening Toothpaste έχει την εξειδίκευση μέσα της. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία micro-silica των πατενταρισμένων κόκκων πυριτίου που περιέχει, εξασφαλίζει τη μέγιστη λευκαντική και καθαριστική δράση, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο. Δύο με τρεις φορές τη μέρα βούρτσισμα αρκούν για να δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, εφόσον βέβαια περιορίσετε παράλληλα ή ακόμα καλύτερα αποφύγετε καφέ, κρασί, τσάι και σκουρόχρωμα αναψυκτικά που λεκιάζουν τα δόντια. Και για τις μέρες που οι selfie θα μπαίνουν εμβόλιμα στο πρόγραμμα, προετοιμαστείτε ακόμα και την τελευταία στιγμή με την οδοντόπαστα για άμεση λεύκανση Instant Whitening Toothpaste.

Είτε με φίλτρο είτε χωρίς, είτε με ψηφιακή λεύκανση είτε με πραγματική, το σημαντικό είναι να χαμογελάτε. Η οδοντοστοιχία φωτίζεται εύκολα, η διάθεση όχι. Say cheese και καλές selfie!

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency