Η ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή ξεκινάει από το υγιές καθαρό στόμα.

Αγαπάμε να φροντίζουμε τα δόντια μας αλλά στην καθημερινή μας προσπάθεια για ένα υγιές, καθαρό στόμα, χρειαζόμαστε τα κατάλληλα σκευάσματα.

Χρειαζόμαστε οδοντόπαστες και στοματικά διαλύματα, τα οποία συνδυάζουν πολλές και διαφορετικές δράσεις, καθαριστικές, ανακουφιστικές και επουλωτικές.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα έχουμε μόνο ένα λαμπερό χαμόγελο- που θέλουμε όλοι άλλωστε- αλλά θα είμαστε σίγουροι, ότι θα έχουμε και μία απόλυτα υγιή στοματική κοιλότητα, απαλλαγμένη από κακοσμία, ουλίτιδα και άφθες που είναι τόσο ενοχλητικές.

Έτσι, για να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε ένα προστατευμένο στόμα, είναι καλό να χρησιμοποιούμε μία ειδικά σχεδιασμένη οδοντόπαστα για την καθημερινή φροντίδα και πολλαπλή προστασία της στοματικής κοιλότητας. Μία οδοντόπαστα, που προστατεύει από την οδοντική πλάκα, δυναμώνει την αδαμαντίνη, απομακρύνει απαλά τις επιφανειακές δυσχρωμίες και καταπολεμά την κακοσμία.

Προς ενίσχυση της προστασίας και φροντίδας των δοντιών μας αλλά και γενικότερα της στοματικής μας κοιλότητας, πρέπει σε καθημερινή βάση, να χρησιμοποιούμε μετά το βούρτσισμα ένα στοματικό διάλυμα, το οποίο χάρη στο ενεργό οξυγόνο προσφέρει πολλαπλή δράση: καθαριστική, επουλωτική, ανακουφιστική και συμβάλει με τον τρόπο αυτό στην καθημερινή υγιεινή φροντίδα & την προστασία του στόματος. Επίσης το διάλυμα αυτό, μπορεί να συμβάλει στην επούλωση και ανακούφιση από τη δυσφορία που μπορεί να προκαλέσουν άφθες, έλκη και πληγές της στοματικής κοιλότητας οποιασδήποτε αιτιολογίας.

Ένα ειδικά σχεδιασμένο στοματικό διάλυμα με ενεργό οξυγόνο (υπεροξείδιο του καρβαμιδίου 4,3%) και χωρίς την παρουσία οινοπνεύματος, μπορεί να είναι αποτελεσματικό και σε περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε κάποια περίοδο, σοβαρά προβλήματα οδοντιατρικής φύσεως. Όπως, οδοντιατρικές επεμβάσεις,  ορθοδοντικές εφαρμογές, ή όταν φοράμε τεχνητές οδοντοστοιχίες, ή και όταν αντιμετωπίζουμε άφθες (αφθώδης στοματίτιδα) και ουλίτιδες, ή ξηροστομία.

Εάν θέλουμε μία έξτρα ενίσχυση πάντως, μπορούμε να βρούμε στα φαρμακεία, και στοματικές σταγόνες με ενεργό οξυγόνο, για τον καθαρισμό, τη γρήγορη επούλωση και ανακούφιση ελκών και πληγών της στοματικής κοιλότητας καθώς την αποτελεσματική αντιμετώπιση φλεγμονών και ουλορραγιών.

Ενώ σε περιπτώσεις που υπάρχουν εντοπισμένες κακώσεις και πληγές των ούλων και του στοματικού βλεννογόνου, καθώς και εντοπισμένη ουλίτιδα & περιοδοντίτιδα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ειδικά σχεδιασμένη γέλη με πολλαπλή και μακράς διάρκειας δράση, η οποία συμβάλει στον τοπικό καθαρισμό, την επούλωση και την ανακούφιση άφθων, ελκών και τραυμάτων του στοματικού βλεννογόνου & των ούλων.

Η στοματική μας κοιλότητα είναι υψίστης σημασίας για την υγεία μας. Ας θυμόμαστε όλοι, ότι ένα υγιές στόμα αποτελεί μονόδρομο για ένα υγιές σώμα σε κάθε ηλικία!

 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency